Ove nedjelje svi vjernici i nevjernici mogu slobodno pohrliti na misu jer su se Crkve otvorile.

Ministar Beroš kaže da se na otvorenome može roštiljati ali ne više od 5 ljudi u skupini. To ne vrijedi za Crkvu jer smo doznali kako će svećenici zaštititi svoje stado od zaraze COVID-om 19.

Naime, iz naših izvora u Crkvi, svećenici će nositi tlačne špricalice sa dezinficijensom te će umjesto svetom vodicom vjernike špricati posvećenim dezinficijensom.

Za Krizme i Pričesti su naručili profesionalne strojeve za zamagljivanje kako bi mogli vjernike aerosolnim tretmanom dezinfekcije sačuvati od sotonskog virusa – Korona virusa.

Umjesto svete vode na ulazu u Crkvu će biti otopina dezinficijensa da si svaki vjernik može samostalno dezinficirati ruke pri ulasku u Crkvu.

Kako je papirnati i kovani novac potencijalni vektor širenja zaraze, Crkva je uvela POS uređaje kojima će vjernici beskontaktno moći uplatiti Crkvi svoj doprinos, koji će biti zasigurno upotrebljen u dobre svrhe. Bog im je svjedok.

Saznajemo da Crkva razmišlja i o otvaranju web-shopa za ispovijedi i oproste kako bi bila dostupnija svojim vjernicima.

Uplatite od 50€-500€ (ovisno o svojim grijesima) te na e-mail adresu dobijete u pisanom obliku svoju pokoru i oprost grijeha.

Zato, dragi vjernici i nevjernici, podržimo one kojiima je najpotrebnije – uplatite što više možete. Pozlaćeni pehari, nebrojene nekretnine i vozila više klase se neće sami održavati.

Ne budite škrti i pohrlite u Crkve po svoju Euharistijsku dezinfekciju.

Ponesite svoje bankovne kartice i u miru i molitvi ih provucite i platite te na taj način sačuvajte sebe i svoje bližnje od svih ovozemaljskih opasnosti.