Budući da nam se dosta čitatelja javlja nakon cijepljenja sa upitom kako da se riješe ČIP-a koji im je implementiran prilikom samog cijepljenja protiv bolesti COVID-19 potrudit ćemo se kako bi vam pružili najbolji odgovor i pronašli najbolje rješenje za vas.

Naime, prilikom aplikacije cjepiva Pfizer, Moderna, Astra Zenecca ili Johnson prema izjavama cijepljenih ljudi u njih je ugrađen ČIP sa neaktiviranom verzijom Windowsa.

E sada, ovisno o dobnoj skupini pojedinca taj operativni sustav na ČIP-u će se samostalno aktivirati 7 dana nakon cijepljenja i to ovim slijedom:

Za osobe starije od 65 godina će se aktivirati Windows XP

Za osobe od 40-65 će se aktivirati Windows Vista

Za osobe od 25-40 će se aktivirati Windows 10

Za osobe od 18-25 će se aktivirati Windows 11

Napomena: Uz samo-instalacijski softwer ne dolaze tipkovnica i miš, te ćete si iste morati sami obezbijediti na način da ćete ih kupiti u nekoj od tehnoloških trgovina. Naša preporuka su ergonomska bežična tipkovnica i miš kako bi vam korištenje software-a bilo čim ugodnije.

Ukoliko se ipak odlučite da ne želite ČIP u svome tijelu, potrebno je javiti se u područni ured HZJZ na odjel za istraživanje Flux-Kapacitora i podnijeti zahtjev za uklanjanjem ČIP-a iz vašeg ramena.

Sam postupak je jednostavan, ČIP se prvo locira termo kamerom i sa injekcijom se iskopa iz samog ramena.

Trenutno je na akciji vađenje ČIP-a te košta samo 350kn.

(Akcija traje do isteka zaliha sličica.)

Na mjestu ulaska injekcije vam se nakon uklanjanja nalijepi sličica cvijeta, križa, zvjezdice ili smajlića ovisno o vašim preferencijama.

Ukoliko imate nedoumice oko samog zahvata, cijepljenja ili sličice molimo vas da se obratite Stožeru RH te će vam tamo stručnjaci sve detaljno objasniti, u bilo koje doba dana ili noći – čak i blagdanom.

Nemojte se puno razmišljati, zalihe sličica su ograničene.