Cjepivo je tu!

Donesen je nacionalni Plan cijepljenja koji je nazvan “Boc-boc “.

Jedna od stavki plana za cijepljenje govori kako prvo treba pohvatati one najsporije i cijepiti njih, onda će oni dozivati u pomoć pa tko im dođe pomoći onda na brzinu cijepiti i njega.

Tako će se stvoriti prva skupina ljudi cijepljenih protiv Covida-19. I to će biti početna točka svih ostalih akcija cijepljenja.

Oni će imati poseban zadatak i nagovarati sve ostale na cijepljenje, pričati kako im se popravio ten, kako su smršavili i kosa im je postala gusta te kako se nikada nisu osjećali bolje.

Tko se ne odazove cijepljenju bit će uhvaćen i cijepljen od nestručnog osoblja – Kovid redara – pa je zato bolje da se sami javite u zdravstvene ustanove kako bi vas cijepile bolničke čistačice jer medicinskog osoblja nema dovoljno.

Cijena cjepiva je jednaka cijeni cjepiva za gripu i iznosi 90kn za Covid-19 cjepivo ili 150kn za Bill Gates – PRO 64bit – Covid-19 cjepivo koje u sebi ima čip putem kojega Bill Gates može pratiti kamo se krećete te po potrebi npr. ako se oduzmete od alkohola – preuzeti kontrolu nad vama i sigurno vas dovesti kući, preuzeti kontrolu nad vašim govornim funkcijama i staviti vas u MODbez tona ako govorite gluposti i slično.

Bill Gates – PRO 64bit Covid-19 cjepivo će imati mjesečne nadogradnje pa će tako oni koji njega izaberu konstantno dobivati ažuriranja i poboljšavati se.

Recimo, NO RACISM ažuriranje koje je najavljeno za Božić 2020.-e će korisnicima brisati rasističke stavove, NO HOMOFOB ažuriranje koje je najavljeno za proljeće 2021.g. korisniku briše homofobne stavove i uvjerenja.

Bill Gates-ovi inženjeri rade na ažuriranju sa kojim imaju najviše problema a riješio bi problem ustaša i partizana. Ali koji god napredak naprave u razvoju kada trebaju završiti ažuriranje – virtualni ustaše i partizani međusobnim sukobom pregore Bill Gatesov čip. Tako da ćemo na to ažuriranje sačekati još neko vrijeme.

Stručnjaci kažu da će cjepivo najbolje biti primljeno na zemljama Balkana (exYu zemlje) jer je stanovnicima ovih prostora u glavi hard disk prazan a radna memorija malena pa neće biti harware-skih problema sa čipom.

Predbilježbe za nenasilno cijepljenje možete izvršiti ovdje.

Ukoliko još nemate to polje za odabrati, onda će vas pohvatati i cijepiti Kovid redari!

Prijave za cjepivo se vrše na polju “Prijavi se” pa se odabere vrsta cjepiva: