Duhanska industrija je izbacila revolucionarni proizvod koji ide u korak sa vremenom u kojemu je jako teško koristiti cigarete zbog zaštitne maske koju smo obavezni nositi kamo god krenemo.

Kako bi pušači izbjegli poprijeke poglede ili eventualne novčane kazne dok pokušavaju zapaliti cigaretu i utažiti svoju potrebu za smirenjem te malo nikotina, na tržište su izbačeni nikotinski čepići zvučno nazvani “Nikotinski uletavači”.

To je rješenje koje se dugo čekalo a ne dovodi korisnike u opasnost da se zaraze prilikom skidanja maskice ili udisanja zraka u okruženju u kojemu vreba Covid-19.

Dolazi u pakiranju od 6 čepića po kutiji i možete si u svakom trenutku “šviknuti” jedan čepić koji će zamijeniti 2-3 cigarete u jednom šutu!

Da, dobro ste pročitali, stavite si jedan nikotinski čepić i to je jednako kao da ste popušili 2-3 cigarete.

Nema više smrzavanja na balkonima, čekanja da izađete iz autobusa kako bi zapalili i slično.

Jedan čepić (nikotinski uletavač) i vi ste na miru po par sati.

Koliko su vas samo puta u životu osuđivački gledali nepušači dok ste stajali i uživali udišući opojni dim teško zaslužene cigarete?

Sada je sa time gotovo. Čepići su revolucionarni proizvod kojim kada si ga stavite ujedno začepite usta svim dušebrižnicima koji mrze dim cigareta i sve pušače.

Dobro došli u budućnost uz Nikotinske Uletavače!

Kratke slikovne upute za korištenje:

I to je to. Gotovo prije nego bi stigli popušiti jednu cigaretu!

Praktičan u svakoj situaciji ili prigodi. Poželjan poklon i moderno rješenje.

Uživajte.