Ovih dana je na riječkom skijalištu Platak uvedena nova snježna disciplina SKIJANJE PO PROMILIMA.

Cilj discipline je izvesti što više nereda po skijaškoj stazi te se upustiti u fizički obračun prema principu – što više ljudi to bolje-.

Sva vozila su dopuštena, te broj igrača nije ograničen.

Pobjednik je onaj koji na kraju susreta bude imao izmjereno najviše promila alkohola u krvi a pri tome ostane na svojim nogama.

Disciplina nema mušku i žensku kategoriju, te nema težinskih ograničenja, što bi najjednostavnije bilo opisati kao – tuče tko koga stigne-.

Zabranjenih udaraca nema, te je poželjno poznavanje bilo koje borilačke vještine ili nogometne tehnike kako bi se igrači lakše prilagodili uvjetima igre te situaciji na samom terenu.

Zabranjeno je jedino poznavanje i demonstriranje osnovnih principa kulture, morala, razumijevanja i razgovora bez konflikta te pomirenja.

Pokazivanje bilo kakvog intelekta ili pokušaj demontiranja samih okršaja je zabranjen, te će prema važećim hrvatskim standardima biti najstrože kažnjen. Oduzimanjem pola promila po natjecatelju.

Ovaj vikend je bila probna utakmica te je prema prvim informacijama završila neriješenim rezultatom, a eventualnog pobjednika će naknadno objaviti policija.

Svi zainteresirani se samo trebaju pojaviti te se ponašati kao totalni kreteni, to će biti poziv suparničkim igračima da se uključe kako bi utakmica mogla početi.

Za sada se za prava prijenosa bore Eurosport i ArenaSport kako bi se osim na našim internet portalima mogao pratiti i prijenos uživo a komentatori će biti MIrko Filipović i Ivica Kostelić.

Uživajmo u zimskim radostima.