Ministrica Europskih fondova i regionalnog razvoja Gabrijela Žalac – koja zadnjih dana puni novinske stupce zbog svoje vožnje i udaranja nedužnog djeteta dok je pretrčavalo cestu, pozvana je da uz Vin Diesela odigra ulogu pokojnog Paul Walkera u serijalu Brzi i Žestoki 10.

Redatelji serijala Fast & Furious (Brzi i Žestoki) su tražili upravo takvu osobu koja se unatoč istekloj vozačkoj dozvoli, ne libi krenuti u cestovne avanture.

Iz izvora bliskim našoj ministrici doznajemo da je inače ljubiteljica brzih auta, mirisa benzina i vjetra u kosi. Jedna od omiljenih aktivnosti vikendom ministrici je uletavanje u rotor pod ručnom i paljenje guma.

Kako ministrica nije produžila vozačku dozvolu, policiji se opravdala kako ima iskaznicu HDZ-a i kako je to do sada uvijek bilo dovoljno.

Kao olakotna okolnost iz foto radnje u Vinkovcima je do nas došao podatak da ministrica stvarno nije mogla produžiti vozačku. I to iz jednostavnog razloga – jer nisu imali dovoljno materijala za njenu sliku. Jednostavno kako god bi je uslikali u bilo kojoj rezoluciji njena glava nije stala na klasični format vozačke. Softwer nije mogao utvrditi gdje počinje a gdje završava lice ministrice Žalac.

Pokušaj slikanja za vozačku

Ministrica se veseli pozivu u Hollywood pa će tako svoju fotelju privremeno prepustiti nekome kompetentnom – još se ne može odlučiti između Radimira Čačića i Tomislava Horvatinčića.

Vjerujemo da će ju bilo koji od dotičnih uspješno mijenjati dok ona divlja po Američkim cestama uništavajući sve što joj se nađe na putu.

Sretno ministrice, i ništa kočnica, samo peta – šesta!