Upoznajte MegaOluje koje su opustošile Hrvatsku

 

Franjo Tuđman

Oluja koja je nosila ime prvog Hrvatskog predsjednika bila je toliko razorna da se njene posljedice osjećaju i dan danas. Neki je zovu i “Plava Oluja” ili joj tepaju “Domoljubna Oluja”.

Početak privatizacije na lopovski način i ideja o vladajući familijama u nekom obliku je djelomično zaživjela, no skrenuli smo prema Europi i potražili zaklon od štete koju je ta razorna oluja donijela.

Ivica Račan

Oluja koja je zaslužna za stvaranje generacija socijal-demokratskih lopova, koje se služe staro-komunističkim trikovima. Neki ju zovu i “Crvena oluja” a njene posljedice su danas više-manje sramotne i rasute po zemlji u konstantnim sukobima sa samim sobom. Puno je obećavala , no rezultat je blijeda kopija Plave Oluje.

Ivo Sanader

Ova Oluja je protutnjala zemljom i opustošila milijune eura a štete koje je nanijela još uvijek se zbrajaju i dokazuju po sudovima. Odlike ove oluje su bahatost, samodopadnost i enormna želja za stjecanjem novaca iz džepova poreznih obveznika, tj. građana. U ovu oluju se navodno ne smije gledati niti joj se čuditi.

Slavko Linić

Oluja u obliku nervoznog ,malog, debelog čovjeka je poslužila kao zaklon lopovima koji su utajili porez. Ovu oluju možemo nazvati i “Krinka za lopove”. Njen utjecaj je bio izrazito jak na Kvarnersko područje koje je dovedeno u stanje Sibirskih pustopoljina. No njeno djelovanje nije bilo ograničeno samo za Primorske krajeve, nego je cijela zemlja “uživala” u pohlepnom vjetru koji je godinama šamarao narod.

Milan Bandić

Čovjek koji Zagrebom vlada po principu plemenskog dijeljenja plijena. Vođa je hercegovačkog lobija u Zagrebu i poznat je pod nadimcima Fendi Miki, Kumek, Sakrij pare – ide murja.

Narod ga uzastopno bira na izborima jer je pošten čovjek koji ima više stanova i vila na kumovima i rođacima. Ali on sam kao nije ništa ukrao.

 

 

Bilo bi u redu spomenuti i određene tajfune koji su proletjeli i nanosili štetu a to su redom:

Martina Dalić, Ivica Todorić, Zdravko Marić, Radimir Čačić, Nadan Vidošević, Tomislav Horvatinčić, Zdravko Mamić, Vojko Obersnel…

 

A kao majka svih Oluja godinama je samo jedna institucija – jedan i jedini HRVATSKI SABOR.

Ta je oluja nanijela štete narodu više nego sve ove gore navedene oluje skupa. Najgore od svega je proklestvo zbog kojeg ta oluja neće prestati dok je narod glup. A dok narod dođe pameti neće imati niti državu, niti kuće niti posao.

Glasajmo za Oluju po vašem izboru!

Neka vam ne puše Crvena ako ste za Plavu,

Živjeli.