Kako su neki članovi masonskih loža u Hrvatskoj istupili u javnost sa svojim osobnim obračunima, Slobodni Zidari (Masoni) odlučili su napasti hrvatsku državu.

Koliki će to udar biti na cjelokupno gospodarstvo govori nam ekskluzivno keramičar Krešo:

Dobia san emajlom jutros dopis od šefova svih slobodno zidarskih obrta da čekam njihove smjernice ali da pripremaju revolucionarne akcije. Kako mi je reka Jozo (kolega keramičar iz Zadra) ovo će biti žestok odgovor Slobodnih Zidara i srodnih zanimanja.

Podići ćemo cijene radova u nebo!”

Prvo poskupljuju cement a onda i ostale građevinske radove.

Meštri raznih loža Masonerije po Hrvatskoj se već okupljaju te organiziraju odgovor na medijiske istupe otkrivajući njihove tajne, ali ovoga puta Masoni žestoko uzvraćaju udarac.

Doznali smo da planiraju povratak iz Njemačke oko 200.000 hrvatskih građevinskih radnika kako bi ojačali i konsolidirali svoje redove.

Najviše će biti pogođeni oni koji su počeli zidati velike objekte jer će svi građevinski radovi kao i cigla poskupjeti kao suho zlato.

Osim građevinskog materijala poskupjet će i alati – prvenstveno metri, šestari, kutomjeri i špatule(mistrije).

Najugroženije su dvije najveće stranke HDZ i SDP čiji su članovi imali u planu velike radove na privatnim vilama, zidanje bazena te izgradnja betonskih sefova za zgrnute novce poreznih obveznika.

Dok se situacija sa Masonima ne smiri naša preporuka je da se suzdržite od izgradnje dok Slobodni Zidari ne povuku konačne poteze.