Kako doznajemo iz poverljivih izvora nakon samostalnog izbacivanja samog sebe iz stranke živi zid Ivan Pernar je utjehu potražio u vitaminu C te je s njime opasno pretjerao.

Budući da su simptomi predoziranja vitaminom C abdominalni bolovi te pečenje pri mokrenju i mučnina, Pernar nije bio siguran da li je to od vitamina C ili od terevenki sa Viliborom iz Živog zida.

Njegovi bližnji su primjetili kako se Pernar sve više povlači u sebe te postaje razdražljiv a nakon što su počele nestajati stvari po kući primjetili su da Pernar ima problem  te da je počeo prodavati vrijedne predmete kako bi skupio novac za dovoljne količine vitamina C.

Nedavno se dobrovoljno prijavio na odvikavanje od vitamina C te pohađa grupu podrške sa ljudima koji dijele njegove ovisničke sklonosti.

Privremeno mu je zabranjen pristup čak i voću dok se ne skine sa ove opake socijalne bolesti.

Jedan od predavača je bakica s placa koja govori o opasnostima ako se pretjera sa agrumima, te Goran Bare koji je u životu bio na svemu osim na vitaminu C, te će njegovi savjeti kako se on klonio svih vitamina biti od znatne pomoći.

Nakon što je Pernar primljen na odvikavanje, iznad klinike je primijećen povećan broj NLO-a kako smo doznali iz prometne policije.

O tijeku oporavka Ivana Pernara ćemo vas obavještavati.