Ono što su Šveđani pokušavali napraviti, Amerikanci sanjali o tome, to je Hrvatima uspjelo.

Prvi na svijetu postigli smo MENTALITET KRDA!

Čestitke svima ma gdje bili.

Korona nam može biti samo loše sjećanje jer sada sa mentalitetom krda – koji je svoj trijumf postigao na posljednjim parlamentarnim izborima u kojima je HDZ sam dominantno porazio sve suparničke snage – bit će onako kako kolektivni mentalitet kaže.

Tada se vidjelo da je krdo postiglo zajednički mentalitet.

Onoga trena kada su se Plenković, Pupovac i čvrsta desnica usuglasili, upalila su se sva zvona na crkvama diljem zemlje.

Svi koji su se zaposlili preko veze ili stranke te rodbine počeli su spontano plesati i slaviti Andreja spasitelja.

Kako kaže predstavnik Vlade preko medija tako jest i tako mora biti. Nema drugačije. Nema da je pogrešno.

Obavijest svima koji misle drugačije od postignutog mentaliteta krda – neka svoje ideje razvijaju negdje drugdje jer kod nas sada napokon vlada jednoumlje. Imate Irsku i Njemačku pa tamo imajte suprotne stavove i razmišljanje kažu u neslužbenim razgovorima Vladini dužnosnici.

Mentalitet krda podrazumijeva stanje u kojem političari sa utjecajem na ljude mogu utjecati da narod usvoji određena ponašanja uglavnom na emocionalnoj, a ne na racionalnoj osnovi. Kad su pojedinci pogođeni mentalitetom krda, oni mogu donositi drugačije odluke nego što bi to donosili pojedinačno.

Drugim riječima, mentalitet krda može onemogućiti širenje racionalnog odlučivanja u zajednici.
Mentalitet krda je specifičan za određeno društvo, a ovisi o lakoći prijenosa mentaliteta krda s osobe na osobu, kao i stupnju podložnosti tog mentaliteta.

Za one ljude koji teže postižu “mentalitet krda” taj će se problem riješiti učitavanjem(upload-om) datoteke mentalitet krda kako bi svi mislili isto. Otpor je uzaludan.

Za sve nuspojave ili kontraindikacije upitajte svoga liječnika ili ljekarnika.