HDZ je podnio zahtjev za osnivanjem nove religijske zajednice na Zemlji.

To će biti Crkva HDZ-a koja će imati svoj plan i program, koji je identičan njenom političkom djelovanju a on bi se mogao svesti u onu poznatu izreku “U se, na se i podase.”

Papa nove Crkve HDZ-a će naravno biti Andreas Plenković kojeg će svi pripadnici Crkve morati zvati Papa Plenki. Jandroković će biti kardinal zagrebački.

Jedan od glavnih zadataka njihovih članova će biti protupravno stjecanje imovinske koristi. Papa Plenki će i dalje obnašati funkciju premijera, ali preuzima i ministarstvo zdravstva i gospodarstva jer je on prepametan i najbolji samouki imunolog u zemlji. A o ekonomskim sposobnostima ne treba ni govoriti. Papa Plenki nas je doveo u bankrot, koji nije javno obznanjen ali uskoro ćemo svjedočiti i tome činu.

Što se članovi Crkve HDZ-a više ogriješe o zakone RH time će brže napredovati u piramidalnoj strukturi Plenkijeve nove Crkve.

Članarina će biti obvezna a svaki član novoosnovane Crkve će automatski dobiti status hrvatskog branitelja. Jer oni zapravo i brane ovu državu od napretka pa su samim time branitelji.

Papa Plenki će moći odriješiti eventualnih grijeha svoje članove a taj čin odriješenja je signal nadležnim sudovima kako ta osoba nije kriva ni po zemaljskom ni onozemaljskom.

Najveća kazna će biti moralna osuda, jer kako je nedavno rekao ministar Beroš oni dužnosnici koji se cijepe preko reda će biti moralno osuđeni. Ne znam kako će se itko moći nositi s time.

Sa moralnom osudom HDZ-a.

Kada njihovi mladi članovi postanu punoljetni prolazit će Sakrament Uhljebljivanja (kao Krizma ali drugačije) a tim sakramentom će početi raspisivanje i namještanje natječaja na koji će biti pozvano 300 kandidata visokih kompetencija a odabrani kandidat koji nema nikakve kompetencije i znanja će biti naravno iz redova Crkve HDZ-a sa sakramentom uhljebljivanja.

Sakrament ženidbe će se provoditi ali samo ako mlada i mladoženja dokažu da su članovi Crkve HDZ-a pripremu za brak će voditi Alojz Tomašević koji će objasniti mladima što je HDZ-ov brak i sankcionirati mladu ako počne misliti svojom glavom, a da ne ostanu tragovi po tijelu koji bi mogli biti moralna sramota za Crkvu HDZ-a. Sakrament ženidbe će se zvati Ušutkavanje.

Budući da su istaknuti HDZ-ovci već poznati po svim gore navedenim točkama za očekivati je da ovakva organizacija pobijedi na svakim sljedećim izborima.

Blagoslovio vas svih Papa Plenki.

Pusa.