Našeg dragog i sposobnog premijera Andreja Plenkovića je prema pouzdanim izvorima kontaktirala najveća organizacija mješovite bobe na svijetu – UFC.

Kada je Dana White (direktor UFC-a) vidio kako je Plenković nasrnuo na saborskog zastupnika Grmoju, lice mu je bilo ozareno od sreće.

U njemu je vidio potencijal sljedeće borilačke zvijezde.

Toliko bijesa i želje da rastrga svog neistomišljenika Dana White nije vidio od veterana Wanderelei-a Silve, zvanoga “The Axe murderer”.(ubojica sjekirom).

Posebno iznenađuje činjenica da se naš premijer koji nije mogao služiti vojni rok zbog anemije, odlučio na takav čin te se poput pantere prebacio preko par zastupnika kako si se obračunao sa protivnikom.

Tablete protiv anemije je navodno nabavio u Trstu i jako dobro djeluju, što se vidi po njegovim rumenim obraščićima.

Budući da je premijer vlasnik crnog pojasa u potezanju političkih protivnika za kosu i crnog pojasa u brazilskom grebenju lica protivnika , njegove vještine bi bile jako korisne u svijetu slobodne borbe.

No, njegovo najjače oružje je javna nabava, ministri koji obavljaju njegov prljavi posao i mnoge afere koje neprimjetno “mete po tepih”. To ga čini jako opasnim protivnikom u ringu. Ministar Marić uzme 25% svega, Krstičević godinu dana vuče javnu nabavu za koju zna da neće proći bez blagoslova Amerikanaca, ministarstvo rada i socijalne skrbi nam tvrdi da nikada bolje nismo živjeli.

Pogledajmo samo kako je u okršaju s njim prošao “Lički medvjed” Darko Milinović. Nabildani doktor nije imao šanse protiv Plenkija koji ga je jednim udarcem izuo iz cipela.

Darko i dan danas traži gdje je parkirao bicikl i luta po ličkim šumama i gorama.

Zastupniče Grmoja sretno u borbi, ali još trebate papati kako bi se obračunali sa ovakvim majstorom udaranja svim mogućim sredstvima.

Čak i da vam se Bernardić pridruži, pa da ga skupa napadnete ovaj bi odglumio da ste ga silovali i opet bi izašao kao pobjednik a vi bi završili u zatvoru.