Restart Koalicija – SDP…

Restart koalicija je izabrala ime za izbore jer je njihova inovativna politika restartanje nakon HDZ-a. Sve će ponoviti jednako pa će nam opet trebati hitno restartanje.

To je dugogodišnja mantra SDP-a koja uvijek urodi pokvarenim plodom. Primjer njihovog restartanja je Grad Rijeka koji je pod palicom SDP-a restartan i gospodarski vraćen 25 godina unatrag u odnosu na druge velike Hrvatske gradove.

Bernardić kao mentora iz sjene ima Mikija Bandića , čovjeka kojega u pravosudnim krugovima zovu “Neuhvatljivi Miki” i “Fendi Gradonačelnik”. Od njega je naučio sve trikove, od puzanja po groblju kako bi se slikao do prodavanja jeftine političke demagogije hrapavim glasom.

Ako birate ovu koaliciju dobijete na poklon plastičnu budilicu koja vas svako jutro budi pjesmom “Druže Tito,mi ti se kunemo”

Sigurna Hrvatska – HDZ

HDZ i Plenkovićeva ekipa nude svojim glasačima, članovima i istomišljenicima Sigurnu Hrvatsku.

Za prekršaje , kaznena djela i gospodarske malverzacije koje počine oni su sigurni i neće biti kazneno gonjeni na sudu ili će se ti procesi zagubiti negdje u bespućima pravosudnog sustava.

Sigurno će im biti oprošteni porezni dugovi te će ukoliko ih uhvate sa prstima u pekmezu dobiti najbolje hrvatske kriminalne zaštitnike : Čedu Prodanovića i Jadranku Sloković da ih brane do zadnje kapi krvi.

Ako birate ovu političku opciju dobijete na poklon bluetooth zvučnik koji vam konstantno ponavlja: “Ti si domoljub, nisi lopov!”

Domovinski pokret – Škoro

Škoro je pjevač/političar/humorist, te ima puno toga za ponuditi svojim biračima. Okupio je oko sebe krajnju desnicu i dio Crkve.

On nije ratnik, on je putnik.

Čovjek koji svoje birače vodi na putovanje u Ameriku ako dođe do ratnih previranja na ovim prostorima. Tko ne bi poželio takvoga vođu. Dok se brani svoja država, on vas vodi u Disneyland.

Ako glasate za ovu političku opciju na poklon dobijete “Putnu torbu velikog kapaciteta”.