Donedavni HDZ-ov ministar uprave Lovro Kuščević kaže kako je ovo bila najbolja sezona u njegovom životu.

Ne razumije medijske napise o katastrofalnoj sezoni te poručuje svima da su nesposobni.

Podsjetimo, ministarska sezona mu je donijela:

-pašnjake koje je kupio za 60.000 kuna prodao za 1,4 milijun kuna.

-ministar uprave 11 godina nije prijavio svoju vilu na Braču u katastar.

-ministar svoju drugu kuću na Braču legalizirao tako što je prvo u negrađevinskog zoni podigao štalu, a onda je općina Nerežišća, gdje je tada bio načelnik, izmijenila prostorni plan tako da štale mogu biti prenamijenjene u kuće.

-nije prijavio promjene na česticama 3898 i 4038 k.o. Nerežišća. Kako su neki portali već pisali, na prvoj je sagradio vilu za iznajmljivanje, a na drugoj nadstrešnicu (nezakonito jer prvo nije imao središnju građevinu, što je uvjet za pomoćnu) i štalu koju je kasnije zahvaljujući izmjenama Prostornog plana mogao prenamijeniti u stambenu zgradu

On si je ove godine uspio priskrbiti više nekretnina, zemljišta i pašnjaka te tvrdi kako je sve to uspio ne zbog stranačke i ministarske fotelje nego izričito zbog svoje sposobnosti, vrijednosti i radišnosti.

Što bi u prijevodu značilo da su stotine tisuća visoko školovani mladih ljudi koji su trbuhom za kruhom otišli iz ove države budale, a samo je naš ministar pametan sposoban i radišan. Nije teško zaključiti da bi pametni sposobni ministar da nije u HDZ-u već odavno bio česti gost crne kronike i hrvatskih zatvora.