Kalmeta je oslobođen optužbi, HDZ-ovci su jedan za drugim padali u ekstazu od sreće. Kalmeta prema presudi suda nije kriv za izvlačenje novca iz HAC-a i korupciju.

HDZ-ove pristaše diljem Hrvatske i svijeta su još jednom izašli iz sudskog procesa kao pobjednici i pokazali koliko je vjerodostojno i učinkovito sudstvo.

Svaki čovjek je nevin dok mu se ne dokaže krivnja, ili po kriterijima Hrvatskog pravosuđa – dok mu se ne dokaže stranačka pripadnost.

Plenković je pozvao suce i odvjetnike oba tima na HDZ-ov pobjednički tulum gdje će biti dodijeljene nagrade za najbolje glumce i sporedne glumce u procesu.

Ruku na srce, kakvog bi smisla imala presuda za korupciju od najkorumpiranije strukture u državi – Pravosuđa.

Kako je nedavno Milorad Pupovac rekao da današnja Hrvatska po nekim stvarima sve više sliči na NDH, on je poznavajući razmjere korupcije u Zemlji (čije plodove neograničeno uživa) vjerojatno mislio na NDH (Najkorumpiraniju Državu Hrvatsku).

Na dočeku Kalmeti na Zadarskoj Kalelargi se očekuju Ivo Sanader, Milan Bandić, Petar Čobanković i putem videolinka Zdravko Mamić. Ponesite članske iskaznice HDZ-a, pokoju aferu u džepu i dođite u velikom broju te pokažite Kalmeti da nije sam.

Korupcija svima a ne samo njima!