Bernardić ne želi otići

Budući da su mu svi okrenuli leđa i traže njegovu ostavku, Bernardiću nije preostalo ništa drugo nego da se izvuče na strane interesne lobije kojima je cilj loš rating SDP-a.

 

Kako je rekao za jutarnji list:

Ovaj vjetar ne puše iz SDP-a, ovaj vjetar puše izvan SDP-a, to je udruženi pothvat interesnih lobija, uvoznih lobija, ovo bi radili svakom šefu stranke nakon mene, zato treba vratiti sve u okvir statuta. Mene s pozicije predsjednika ruši krupni kapital i uvozni lobiji, činjenica je da dio ljudi u SDP-u na ovaj ili onaj način sudjeluje u tome, HDZ-ovu Vladu trenutno na vlasti drže SDP-ovi disdenti, Saucha, Ronko… Hajka na mene krenula je kada sam počeo inzistirati na istini o Agrokoru, kad sam pitao di su pare. U jednom trenutku u 88 dana čak 1260 negativnih članaka o meni je registrirano, pa mi vi recite je li to slučajno izjavio je Bernardić.

 

Dobili smo reakcije predstavnika stranih interesnih lobija pa izjave prenosimo u cijelosti:

 

Mi nemamo ništa sa SDP-om. Nikakve interese, nikakva pranja novca, potkupljivanja, namještanja natječaja, prodavanje državne imovine stranim investitorima, sve što Bernardić tvrdi nije istina. I neka se za svoju nesposobnost ne poziva na nas.

Nisu nam od nikakvog interesa, te ne želimo narušiti uhodan posao koji uključuje sve ovo gore navedeno sa HDZ-om.

Oni su naš partner, blisko surađujemo a SDP neka se vadi preko nekoga drugoga, mi se ne želimo petljati s njima.

 

Sa HDZ-om je sve kao po špagi, mi okom, oni skokom. Mi prstom pokažemo na firmu, oni nam ju predaju.

Još da je Plenković samo malo fleksibilniji, možda kao Sanader. Sve na papiriću i sve za čas.

Kada još izglasaju ovo za mirovine, preuzmemo Poštu, Željeznice, Autoceste i Zdravstvo e onda smo posao napravili.

 

I dok se Davor Bernardić ljuti i bori sa unutarstranačkim vjetrenjačama, možda bi mu najbolje bilo da prijeđe u HDZ i tamo bude od koristi.

Kada je uništio SDP, možda mu se posreći pa razvali i HDZ.